Met de nieuwe Microsoft Edge zijn ook dezelfde extensies te gebruiken als voor Google Chrome. Microsoft is al jaren bezig om het oude Internet Explorer uit te rangeren. Dat gaat zeer geleidelijk omdat sommige bedrijven en websites nog gebruik maken van technieken die alleen door IE ondersteund worden. Op pc’s met Windows 10 waarop de vernieuwde uitvoering draait van Edge, gebaseerd op de open browserbasis Chromium, staan vooralsnog ook nog het oude Edge én IE11. Laatstgenoemde blijkt in bepaalde gevallen nog te worden aangeroepen, zoals door Microsoft Outlook. Dit gebeurt ondanks de aanwezigheid van andere browsers, zoals Legacy Edge en Chromium-Edge maar ook bijvoorbeeld Google Chrome en Mozilla Firefox.

  • Microsoft heeft zijn PC Health Check applicatie verbeterd.
  • Gateway deze site niet gebruiken is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat dat apparaat enkel in je eigen netwerk te benaderen is en zelf ook niet bij internet kan.
  • In de app kun je ook je budget bewaken en alle informatie indelen per klant en project.
  • Om een snapshot te maken van een venster dat groter is dan het scherm, moet je het scherm vergroten, aangezien een screenshot geen pixels kan bevatten die niet geschilderd zijn.

Na de officiële releasedatum van 5 oktober kan het dus nog maanden duren voordat u Windows 11 via Windows Update aangeboden krijgt. Gebruikt u de 32 -bits versie van Windows 10 dan kunt u sowieso niet updaten. Om de simpele reden dat er geen 32-bits versie meer zal verschijnen van Windows 11. Sinds Microsoft Windows 11 heeft gelanceerd is er nogal wat kritiek op de systeemeisen. Dit zorgt naast enige verwarring ook voor allerlei vragen. Want menig computergebruiker is verrast door de meldingen in Windows 10 dat het systeem niet voldoet aan alle systeemvereisten.

Applicaties

De ontwikkelaar benadrukt daarbij dat Internet Explorer 11 wel beschikbaar blijft voor Windows Server en de LTSC-versie van Windows 10. Ook Windows 8.1 en de extended security updates-versie van Windows 7 behouden de webbrowser, blijkt uit een extra blogpost van Microsoft. Het kwaliteitsverschil in de verschillende soorten browsers was vroeger groot. Browsers lijken qua mogelijkheden steeds meer op elkaar. Eigenschappen zoals snelheid en crashgevoeligheid zijn lastig te meten.

Voer de handelingen uit die u wilt laten zien om het probleem te reproduceren, of om uw instructie te geven. Het maakt bij elke muisklik of toetsindruk een schermopname. Als de opname wordt beëindigt, maakt PSR een zipbestand waarin de stappen die u allemaal hebt uitgevoerd zijn opgeslagen. Deze stappen kunt u vervolgens nakijken in Internet Explorer of Word, of bijvoorbeeld opsturen naar iemand anders . @thieu dat inbreken door criminelen wordt giagntisch overdreven. Wanneer was de laatste keer dat u hoorde dat er was ingebroken in het besturingssysteem?

Waarom Is Internet Explorer Zo Ouderwets?

Zo werkt bijvoorbeeld Documentum nog steeds niet lekker onder Edge of Chrome. En dat is de applicatie die mij in nul seconde te binnen schiet. Als ik even langer nadenk kan ik er ongetwijfeld nog veel meer bedenken. Wellicht kun je hiermee voor elkaar krijgen wat jij wilt. Gewoon een local policy instellen waarin je je site als IE mode enabled website zet. Ik heb het niet getest, maar weet dat dit bestaat.

Wanneer u klaar bent met het repareren van uw huis en een foto als record wilt maken, probeert u de standaard sneltoetsmethode. Meestal wordt het volledige scherm statisch vastgelegd. Snelle, uitgebreide en veilige gegevensherstel software voor harde schijf om je gegevens in een paar eenvoudige stappen terug te halen. Wil je een schermafbeelding maken van je hele scherm of een deel van het venster? Een screenshot is een makkelijke manier om een ‘foto’ van je computerscherm te maken.

In dit voorbeeld sla ik de foto’s op in Mijn Afbeeldingen, maar je kunt uiteraard ook een andere locatie . Zowel gratis als betaalde tools van de beste schermopnamesoftware kunnen doeltreffende methoden zijn om de werkgerelateerde of amusementsactivititen op uw PC vast te leggen. Filmora Scrn is een betrouwbare video opname software die vooral geliefd is bij gamers. Hiermee kunt u snelle scènes opnemen terwijl u tegelijkertijd een webcamvideo opneemt.